Lexius advocaten & mediators, voor zorgeloos ondernemen.

De advocaten en juristen van Lexius advocatuur zetten zich graag in voor uw organisatie. Vanaf de oprichting van uw bedrijf tot aan belangenbehartiging bij een rechter. Wij staan bekend om onze doordachte doch praktische aanpak en het behalen van resultaten. 

Voor u als ondernemer lossen wij graag uw juridische problemen op. Onze juridische expertise gebruiken wij graag om u verder te helpen. Adviseren, voorkomen en anticiperen op mogelijke juridische risico’s daarin zijn wij op ons best.

Wordt u geconfronteerd met vorderingen van klanten die bijvoorbeeld stellen dat u wanprestatie pleegt dan nemen wij voor contact op met die wederpartij. Dit kan betrekking hebben op leverancierscontracten, samenwerkingsovereenkomsten, financieringsovereenkomsten, koop en verkoopovereenkomsten etc.

Wij adviseren u graag hoe u daarmee om kunt gaan. Ook staan wij u graag bij in geval er van een juridisch geschil met uw werknemers of verhuurder. Daadkrachtige doch pragmatische belangen behartigen. Daar kunt u op rekenen.

Tarieven

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij veelal onze werkzaamheden en de daarbij horende uren goed inschatten. Wij werken graag met een vaste prijs. Wel zo prettig en geen verassingen achteraf.

 Contact

Uw juridische vraag direct beantwoord? Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen tijdens kantooruren binnen 2 uur contact met u op.

 

Contactformulier

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.