TEAM ADVOCATEN & MEDEWERKERS

Mr. R.A. van Dijk
Advocaat / Partner

Mr R.A. van Dijk heeft rechten gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen (RUG) en behaalt in 1995 zijn bul Nederlands Recht met als specialisatie Europees en Internationaal recht.
In ’s-Gravenhage start Van Dijk een advocatenpraktijk waarin hij zich vooral richt op de algemene strafrecht praktijk. Na enkele jaren specialiseert hij zich in Frans onroerend goed recht en estateplanning. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van verbintenissen- en contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Sinds 2008 treedt Van Dijk regelmatig op als advocaat in omvangrijke collectieve acties en groepsprocedures. Dit vooral op het gebied van bank- en effectenrecht en onrechtmatige overheidsdaden. Naast deze collectieve acties staat Rob tegenwoordig veel ondernemingsgerichte zakelijk cliënten bij. Een bijzonder specialisme binnen het kantoor is economisch / financieel strafrecht .

Mr. M.A. Haring – Vrooland
Advocaat

Mw. mr. M.A. (Martje) Haring-Vrooland heeft aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam rechten gestudeerd en in 2011 haar bul Nederlands Recht behaald met als specialisatie Staats- en bestuursrecht.

Zij heeft zich daarna bekwaamd in Mediation, met als specialisaties Arbeidsmediation, Mediation in Strafzaken en Familiemediation en (echt)scheidingen. In 2014 heeft zij haar eigen Mediationpraktijk opgestart. Sinds november 2017 heeft zij zich intensief verdiept in de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) en o.a. kerken / vrijwilligersorganisaties op weg geholpen om ‘AVG-proof’ te worden. Sinds kort houdt zij zich ook bezig met geschillen over contracten en overeenkomsten.

Lineke Kooistra
Jurist / Office Manager

Mijn naam is Lineke Kooistra, jurist met specialisatie bestuursrecht. Bij Lexius fungeer ik zowel als office manager alsook als ondersteunend jurist.
Vooral zaken waarin de relatie overheid met de burger centraal staat hebben mijn belangstelling.

Als ondersteunend jurist bijt ik mij graag vast in vragen over werk & inkomen en sociale zekerheid. Daarnaast verricht ik met evenveel plezier onderzoekswerk binnen het personen- en familierecht.