WSNP Afgewezen? Laat u gratis helpen door een WSNP Advocaten van Lexius advocaten & mediators

Gratis WSNP advocaat

Is uw aanvraag om tot de schuldsanering te worden toegelaten afgewezen of is uw schuldsanering voortijdig beëindigd? Bel 085-0160767 voor direct juridisch informatie en rechtsbijstand.

De wettelijke schuldsanering natuurlijke personen, afgekort WSNP, zorgt ervoor dat mensen met problematische schulden onder strenge voorwaarden hun schulden kunnen saneren. Helaas komt het veelvuldig voor dat u niet tot de wettelijke schuldsanering wordt toegelaten of dat het traject voortijdig wordt beëindigd.

Hoger beroep bij afwijzing aanvraag schuldsanering

Bij afwijzing van uw aanvraag heeft u slechts 8 dagen om bij het gerechtshof in beroep te gaan. Dat is een zeer korte termijn en daarom is het van belang dat u na afwijzing van uw aanvraag direct contact opneemt met een van de advocaten van Lexius advocaten & mediators.

Vanwege de korte termijn voor het instellen van beroep kunt u heel snel op gesprek. Tijdens het gesprek informeren wij u graag inzake de mogelijkheden voor het instellen van hoger beroep.

Hulp van een advocaat bij voortijdig beëindigen van uw WSNP traject

Indien de bewindvoerder van mening is dat u de spelregels niet juist in acht neemt, dan kan hij of zij de rechtbank verzoeken om de schuldsanering voortijdig te beëindigen. In dat geval adviseren wij u om direct de hulp van de WSNP advocaten van Lexius in te roepen.

De advocaten van Lexius ondersteunen en adviseren u inzake de beëindiging van uw WSNP traject. Tevens gaan zij met u mee naar de Rechtbank.

Gratis hulp van een WSNP advocaat

De hulp van de advocaten van Lexius is veelal gratis. De overheid betaalt de kosten van de advocaat, de zogeheten toevoeging. Tijdens de intakegesprek zal de advocaat nagaan of u voor een toevoeging in aanmerking komt.

Kom direct in actie

Vul hiervoor onderstaand contactformulier in en wordt binnen 24 uur door een van de WSNP advocaten van Lexius teruggebeld.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.