Advocaat Rob van Dijk int direct uw onbetaalde facturen.

Incasso advocaat Mr. R.A. van Dijk incasseert direct uw achterstallige facturen. Veel bedrijven en ZZP-ers hebben dagelijks te maken met onbetaalde rekeningen, onwillige debiteurs of zelfs betwiste vorderingen. Dit kost hen tijd, geld en energie die ze beter en bij voorkeur in hun kern-business zouden willen en moeten steken. LEXIUS incasso advocaten te Amsterdam int graag op basis van no cure no pay uw vorderingen zodat u zorgeloos kan ondernemen. 

Verschil tussen incasso door Lexius advocatuur en incassobureau of gerechtsdeurwaarders

Als u optimaal resultaat wilt hebben kunt u in plaats van een incassobureau of gerechtsdeurwaarder een advocaat nemen. LEXIUS advocatuur kan meer en zwaardere drukmiddelen inzetten dan een incassobureau of deurwaarder waardoor u alles bij een partij kunt neerleggen. Een advocaat kan bijvoorbeeld conservatoir (bewarend) beslag laten leggen of het faillissement van uw debiteur aanvragen. Hetzelfde geldt voor het voeren van een gerechtelijke procedure bij de rechtbank voor vorderingen van hoger dan € 25.000,00 die alleen met behulp van een advocaat gevoerd kan worden.

Direct beslag leggen

Beslaglegging door een advocaat is een effectief incassomiddel om betaling af te dwingen van openstaande facturen. Door beslag te leggen betaalt de debiteur de vordering doorgaans alsnog. Inclusief de kosten van het beslag leggen.Voor (conservatoire) beslaglegging is verplicht een advocaat nodig. Alleen een advocaat kan beslag laten leggen. Het verzoekschrift tot beslag moet door een advocaat worden ingediend. Een incassobureau of deurwaarder kan geen conservatoir beslag leggen. Wel voert de deurwaarder de beslagen vervolgens feitelijk uit.

De beslagkosten komen (vrijwel) geheel voor rekening van de debiteur. Het griffierecht en de deurwaarderskosten komen volledig voor rekening van de debiteur als deze betaalt of daartoe door de rechter wordt veroordeelt. Het honorarium van Lexius komt – afhankelijk van de hoogte van de vordering – gedeeltelijk of volledig voor rekening van de debiteur.

Faillissementsaanvraag als effectief incassomiddel

Het faillissement aanvragen kan soms een effectief incassomiddel zijn om betaling af te dwingen van onbetwiste vorderingen. De druk van een faillissementsaanvraag kan de schuldenaar overhalen om  de vordering alsnog te betalen inclusief de kosten van de faillissementsaanvraag.

No cure no pay – Vaste prijzen

LEXIUS Advocatuur is meestal ook niet (veel) duurder dan een incassobureau of dan deurwaarders. Buitengerechtelijke incasso geschiedt op basis van no cure no pay. De vordering mag niet door uw debiteur zijn betwist. Om u zekerheid te bieden werkt LEXIUS ook met vaste prijsafspraken.  Zo bent u vooraf zeker van uw kosten. Uiteraard zullen wij de kosten in eerste instantie en zoveel mogelijk (volledig) verhalen op uw debiteur en kost onze dienstverlening u niets. Hoe meer incassozaken u bij incassoadvocaat Lexius advocatuur neerlegt, des te goedkoper wij u onze dienstverlening kunnen aanbieden  Uiteraard gaan wij –als u dat zelf aangeeft – uit van behoud van uw relatie.  

Gratis abonnement zakelijke incasso’s:

Dit kost u slechts het invullen van het hiernaast staande aanvraagformulier. U heeft dan vrijblijvend en kosteloos recht op:

1. een introductie gesprek waarin u uw bedrijf aan de advocaat voorstelt en wij aangeven wat wij kunnen doen;

2. onbeperkt korte / eenvoudige incasso vragen stellen per telefoon;

3. buitengerechtelijke incasso op basis van no cure no pay (uitsluitend in geval van onbetwiste vorderingen -vraag naar de voorwaarden)

4. volgt geen betaling of betwisting van de nota van debiteur dan kunt u Lexius opdracht geven om een gerechtelijke procedure te starten. U betaalt het griffierecht en de deurwaarderskosten en een fixed fee van € 500,00 bij vorderingen onder de 25.000 EURO (kantonrechter) € 1000,00 bij vorderingen boven de 25.000 EURO (rechtbank);

5. een procedure beslaglegging waarmee u een effectief drukmiddel heeft f(kosten derden + fixed fee Lexius van € 750,00);

6. een faillissementsprocedure als ultiem incassomiddel (kosten derden + fixed fee lexius van € 750,00);

7. uiteraard zullen wij alle (onze) buitengerechtelijke en gerechtelijk kosten bij de debiteur in rekening brengen zodat u in geval van betaling of bij positief vonnis uw incasso kosten minimaliseert.

Direct uw vordering innen?

Vul onderstaand opdrachtformulier op werkdagen voor 16:00 uur in, dan volgt er dezelfde dag actie! 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.